Novi Sad
29.07.2010.
16:56 > 16:51
U sledećih nekoliko dana radnici ZIG-a će popravljati oštećene "ležeće policajce" u Vršačkoj i u ulici Janka Čmelika, kao i u blizini novosadskih osnovnih škola.
  • 30.07.2010 06:52
    Tacno je sto kaze @Jova Limanac, valjda misle da JKP ima prava da ostecuje NASU imovinu,i sada mi pricamo o nekom redu, pricamo kako svako ko unistava NASU imovinu treba da plati stetu, kako to izvesti kada sama JKP NE VODE RACUNA NI OCEMU a radnici Cistoce po svoj prilici i do sada dokazano trude se da kante za smece sto vise uniste, bacajuci ih,lome poklopce,tockove... a ako se i opomenu da to ne rade vlasnik kante dobije izuzetno "uljudan odgovor"-nije za pisanje
    Sta dalje reci...
  • jova limanac

    30.07.2010 04:59
    A sta je sa grtalicom koja zimi zajedno sa snegom pokupi i lezece policajce? To ne spominju

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna